Τρίτη

Το τρείλερ της ταινίας μας .

Σας έχουμε πει πολλά για αυτή την ταινία. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το 30 δευτερολέπτων τρέϊλερ που ετοιμάστηκε από το ΝΙFF.(Πατήστε στο σύνδεσμο που γράφει ΝΙFF ακριβώς από κάτω..)
ΝΙFF

Στις 5 Μαϊου θα γίνει η μη επίσημη παρουσίασή της από το ΝIFF ενώ η επίσημη θα είναι τον προσεχή  Σεπτέμβριο στα πλαίσια της Εβδομάδας Κινηματογράφου που οργανώνει το NIFF.. Ελπίζουμε να σας δούμε στην επίσημη παρουσίαση της.
;Eνα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου  που συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις ,στους γονείς τους που στηρίζουν κάθε προσπάθειά μου στο σχολείο η οποία  στοχεύει στην ανάπτυξη και εκπαίδευση  των παιδιών τους και σε όλους όσους συνεργάστηκαν.Ιδιαίτερα θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώξανά στους γονείς των παιδιών όλου του σχολείου που στήριξαν την  ταινία όταν χρειάστηκε η φυσική τους παρουσία ,  στον κ.Μαλιώτα Χρήστο που υποδύθηκε τον πατέρα αλλά και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στη ""μαμά"της ταινίας μας κ.Βασιλείου Μαρία που πέρα από το ότι υποδύθηκε τη μαμά του μικρού Αλέξανδρου μας παραχώρησε και το σπίτι της για τα εσωτερικά γυρίσματα..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...