Παρασκευή

Σήμερα σας άφησα μόνα ..

Σήμερα η κυρία σας(δηλαδή εγώ :-)) δεν ήρθε..Σας άφησα μόνα..Αλλά δεν με άφησε ο γιατρός..Ξερετε ότι δεν ήμουν καλά εδώ και μέρες αλλά χτες η κατάστασή μου χειροτέρεψε..Ανέβασα πυρετό ,έχω πολύ ασχημο βήχα και με πονάει το κεφάλι μου..Όμως υπάρχει και ένας λόγος ακόμα ..Δεν με άφησε ο γιατρός να έρθω γιατί φοβήθηκε μήπως σας αρρωστήσω..Πρέπει να ΄μαστε προσεκτικοί αυτό τον καιρό και ύστερα έρχονται Χριστούγεννα, ε μη μείνετε εξαιτίας μου στο σπίτι παρέα με... χαρτομάντηλα και κουκουλωμένα μέχρι το λαιμό με κουβέρτες..Θα ταν λυπηρό πολύ..
Ελπίζω να μαι καλύτερα τη Δευτέρα και να έρθω.Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ,μου λείψατε!!!Να φανταστείτε ότι σήμερα ήθελα να έρθω αλλά τελικά επικράτησε η λογική και το απαγορευτικό εξόδου απο το γιατρό.
Αλλά για πες τε μου τι κάνατε σήμερα?Πως τα πήγατε?Δεν πιστεύω να παραστρατησε κάποιος απο σας και να στενοχώρησε έστω και λίγο τους συναδέλφους που σας ανέλαβαν!!!
Περιμένω τα νέα σας..
Η δασκάλα σας

Λιλα μου διάβασα το σχόλιό σου(είναι αναρτημένο στα σχόλια κάτω απο την αναρτηση)..
Χαίρομαι που περάσατε καλά..Ελπίζω να τελείωσαν και όλες οι ζωγραφιές για τα ποιήματα του Ελύτη

Φωτεινή μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και χαιρομαι που περάσατε καλά

Λίλιαν περαστικά σου κορίτσι μου..Να προσέχεις και να κάνεις 'ο,τι θα σου πει η μαμά και ο γιατρός.ώστε να γίνεις γρήγορα καλά

Σε ευχαριστώ Ρηνάκι μου..Καλά να περάσεις το Σαββατοκύριακο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...