Παρασκευή

Ο σημερινός εκπαιδευτικός μας περίπατος(σχόλια)

"Κυρία σήμερα έμαθα πάρα πολλά με αυτή την εκδρομή όχι μόνο για τα φυτά αλλά και από τι υλικό φτιάχνονταν τα σπίτια. Να ξαναπάμε μια τέτοια εκδρομή. ηταν παρα πολύ ωραία αλλά και λίγο κουραστική αφού όλη την ώρα περπατούσαμε, αλλά δεν πειραζει. Άξιζε ο κόπος".Βερα Ο.

Θα πάμε πολλές Βέρα μου..'Ορεξη να έχετε και έχουμε πολλά ακόμα να δούμε..Η πόλη μας κρύβει τόσους υπέροχους εκπαιδευτικούς θΗΣΑΥΡΟΥΣ που όρεξη να έχετε και θα τους δούμε όλους.

"Κυρία συμφωνώ με τη Βέρα!!!!Ειδικά το ποτάμι ήταν τέλειο!!!!!!Να ξαναπάμε αλλά μια άλλη εποχή γιατί ξξξξξεεπαγιάσαμε!!!!!!!!!!!!!!"

Παναγιώτης Π.

"Κυρια!.. εχει δικιο η βερα πολυ μ αρεσει ετσι όπως κανετε το μαθημα σας, μας μαθαίνετε πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα και δεν βαριομαστε! Η γιορτη επισης ηταν ♥!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!♥ κυρια να σας ρωτησω κατι βρηκα πληροφοριες για τους βλαχους να της φερω αυριο??? Απαντηστε μου σας παρακλω!!!Καλο βραδυ κυρια!!!... ♥♥♥♥

♥Λιλα Σ.♥
Λίλα μου ναι να τις φέρεις τις φωτογραφίες για να τις δω και να τις αξιολογήσουμε ..


:-) Ναι Παναγιώτη μου ξξξξξξξεεπαγιάσαμε (γι αυτό επέμενα για χοντρά μπουφάν και μπλούζες σήμερα)και το νιώσαμε όλοι, αλλά δεν υπήρχε άλλη ημερομηνία που θα μπορούσαμε να πάμε με τον κ.Χάρη..Ο κ Χάρης είπε ότι θα κάνουμε ξανά την Άνοιξη κι άλλες επισκέψεις οπότε κρατήστε όρεξη..Και έχεις δίκιο..Η βόλτα στο ποτάμι ήταν κάτι το διαφορετικό και μάθαμε πολλά..Να στε έτοιμοι πάντως γιατί με το πρόγραμμα που έχουμε θα χουμε πολλές τέτοιες επισκέψεις και μόνοι μας ..

Βέρα μου είδα το σχόλιο σου ..Έτσι είναι όπως τα λες..Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό πέρα απο το να τους εφιστούμε την προσοχή και να τους λέμε για το πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά που μαθαίνουμε και κάνουμε..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...