Παρασκευή

Εκλογική διαδικασία-Πρόγραμμα Δευτέρας..

Καλησπέρα παιδιά
Πώς σας φάνηκε η σημερινή μέρα στο σχολείο?Πιστεύω πως όλες και όλοι θα πείτε ναι καθώς όλα πια ρυθμίστηκαν και τώρα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε σαν τάξη και σαν ομάδα..
Σήμερα κάνατε τις αρχαιρεσίες για το 5 μελές συμβούλιο της τάξης σας και μοιραστήκατε τις εργασίες -υπεύθυνες θέσεις που θα έχετε όλο το χρόνο..'Ετσι με τις τελευταίες αναθέσεις και την εκλογική αναμέτρηση κλείσαμε το θέμα του διοικητικού τομέα που αφορά την καλή διαχείριση και διοίκηση της τάξης μας.
Το ότι δόθηκε η ευκαιρία πριν τις εκλογές σας να μιλήσουμε για τη διαδικασία που έχουμε εμείς οι μεγάλοι ,για τη σημασία της στρόγγυλης σφραγίδας με το εθνόσημο και τη φράση Ελληνική Δημοκρατία πανω στους φακέλους, αλλά και για τη διαφορά μεταξύ ανοικτής και μυστικής ψηφοφορίας, σας βοήθησε να μάθετε πολλές λεπτομέρεις για τις εκλογές που διενεργούμε εμείς ως πολίτες.....
Χαρηκα πολύ που πήρατε μέρος σε αυτές χωρίς να σκεφτείτε το αν αποτύχετε ή όχι..Αυτό έχει μεγάλη σημασία για ένα μαθητή γιατί δείχνει χαρακτήρα που τολμάει ασχέτως αποτελέσματος κάτι που περιμένω να κάνετε και μέσα στην τάξη(να τολμάτε να λέτε την άποψή σας,τη γνώμη σας κλπ)ενώ πραγματικά θέλω να σας πω και ένα μεγάλο μπράβο.. Πραγματικά επιδείξατε υπευθυνότητα καθ΄όλη τη διάρκεια των εκλογών,ακούγατε με προσοχή και συμπεριφερθήκατε άψογα ο ένας στον άλλο.
Οι εκλογές ανάδειξαν την Μαργαρίτα Πρόεδρο ,τη Φανή Αντιπρόεδρο ,τον Νίκο Γραμματέα και τους 2 Κωνσταντίνους,Μέλη..(Για ευνόητους λόγους δενμπαίνουν τα επίθετά σας)..
Καλή επιτυχία και πάλι σας εύχομαι στο έργο σας παιδιά ΚΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ εύχομαι σε όλους σας που αναλάβατε υπέυθυνες θέσεις στην τάξη με σκοπό την ομαλή λειτουργία της..Με τη βοήθεια όλων σας η τάξη μας θα δουλεύει στους ρυθμούς που πρέπει και όπως πρέπει..Νομίζω πως και εσείς πιστεύετε ότι είναι το πιο σημαντικό για όλους μας..

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ..



Υ-Γ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ..Τη Δευτέρα 7 ωρο με πρώτη ώρα Αγγλικά.2 Μαθηματικά 3-4 Γλώσσα 5 Ιστορία,6 Φυσική 7 Καλλιτεχνικά..

2.Ε ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ που έχουμε στη γλώσσα ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ )..

3 .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ..΄Οποιος απο εσάς θέλει να σχολιάσει ή να μου πει κάτι ,κάτω χαμηλά στην ανάρτηση γράφει "Δεν Υπάρχουν Σχόλια" .Κάντε κλικ εκεί και σας ανοίγει ένα παραθυράκι..Εκεί μπορέιτε να γράψετε αν κάτι δεν έχετε καταλάβει ,αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι ή να προτέινετε κάτι που αφορά το Blog μας αλλά και το σχολείο..Αφού το γράψετε. αντιγράφετε τα γραμματάκια που σας δίνει (μέσα σε ένα μικρό λευκό πλαίσιο ),πιο κάτω στο αντίστοιχο κουτάκι που είναι λευκό και άδειο..Κατόπιν πατήστε εκεί που λεει "υποβολη ως" Σας ανοίγει κάποιες επιλογές..Κάντε κλικ(πατήστε) τη λέξη "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" και μετά πατήστε τη λέξη "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ"..(Καλό θα ήταν την πρώτη φορά να σας βοηθήσει η μαμά ή ο μπαμπάς)Τα σχόλια σας δεν δημοσιεύονται παρά μόνο μετά απο δικό μου έλεγχο και αν φυσικά χρειάζεται να δημοσιευθούν..Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ..Για να καταλαβαίνω ποιοι/ποιες είστε θα γράφετε μόνο το όνομά σας και τα 2 πρώτα γράμματα του επιθέτου σας..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ.
ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ..ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ψάχνοντας πληροφορίες για τις εργασίες σας ή για να δείτε κάτι που έχω βάλει εγώ για να περάσει ευχάριστα η ώρα σας...



ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ..(Έστω και αν σας κρατάνε μέσα τα Πρωτοβρόχια του Φθινοπώρου)..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...