Τρίτη

ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ


Παρέλαβα πριν λίγο ένα βραβείο από το σχολικό blog "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Ε" Τους ευχαριστώ για το βραβείο και φυσικά το ανταποδίδω.)(http://imerologioe.blogspot.gr/) .
Πρίν απονείμω και γω με τη σειρά μου το βραβείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους που μοιράζονται τη γνώση και το υλικό τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πολλές φορές έχω "δανειστει" αναρτήσεις τους για τα μαθήματά μου....Αποδεικνύουμε ότι η γνώση είναι για να διαδίδεται και πέρα από τις τάξεις μας Με τη σειρά μου , θα πρέπει να δώσω το τριανταφυλλένιο βραβείο σε 5 blog-ιστολόγια  της παρέας μας .

 Θα μου επιτρέψετε να το δώσω πρώτα στους μικρούς μαθητές μου και στο blog τους"Ο κόσμος των παιδιών" http://okosmostwnpaidiwn.blogspot.gr/
2.Στο blog st-taxi http://stin-st-taxi.blogspot.gr/ που μας κρατάνε συντροφιά για 2 συνεχόμενα χρόνια

 3.Στο blog ΠΑΙΔΙΟΝ ΤΟΠΟΣ http://paidio.blogspot.gr/ που οι αναρτήσεις του είναι πραγματικά προσεγμένες και μας προκαλούν να τις διαβάζουμε.

. 4.Στο ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ που μπήκε στην blogoαυλή μας από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του blog(http://psamouxos.blogspot.gr/)

 5.Στους φίλους μας από την Κομοτηνή "Στον μικρόκοσμο της τάξης μας"http://stomikrocosmotistaxismas.blogspot.gr/

Παρατυπώντας λίγο θα μου επιτραπεί να στέιλω το βραβείο σε όλα τα blog της Πάρου..Σε όλους τους  καλούς φίλους και συναδέλφους  που αφήσαμε πίσω κάνοντας την ευχή  να συναντηθούμε ξανά..

Ανθή μου εσύ πήρες ήδη ένα και αν μου έλεγαν ότι πρέπει να σου στείλω κάποιο άλλο θα διάλεγα αυτό της ΑΕΙΚΊΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ που δεν τη σταματάει τίποτα..

Όπως καταλαβαίνετε ήταν  πολύ δύσκολο να αποφασίσω..Έπρεπε να το στείλω σε 5 μόνο ιστολόγια  δυστυχώς . Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι δεν κάνουν όλοι οι συνάδελφοι/σες μια υπέροχη και χρονοβόρα δουλειά που απαιτέι να ξοδεύουν από τον ελεύθερο χρόνο τους για να ενημερώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των μαθητων τους.. (Οι όροι για το συγκεκριμένο βραβείο είναι οι εξής:
1.Να δημιουργήσετε link για το Blog που παραλάβατε το βραβείο!
2.Να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας.
 3.Να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο σε 5 blogs με λιγότερους από 200 followers.
 4.Να ειδοποιήσετε τα blog που εσείς θα δώσετε το βραβείο σας..

Ελπίζω να συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε για το καλύτερο και να κάνουμε περισσότερες αναρτήσεις στηρίζοντας τη γνώση ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...