Πέμπτη

Η σημερινή ενημέρωση Γονεών..Προς γονείς..

Για όσους γονείς δεν ήρθαν στη συγκέντρωση ..Σήμερα προσκληθήκατε  (οι γονείς )στο σχολείο για να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν  την ταινία μας..Επειδή κάποιοι όμως δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σας ενημερώνω για το τι συζητήθηκε..
Η προβολή θα γίνει στις 5 ΜΑΙΟΥ  και αναφέρθηκα στο αν θέλετε  1ον να  έρθετε μαζί  μας στην προβολή και 2 ποιοι θα ήθελαν να έρθουν με το λεωφορείο εκείνη τη μέρα..Όσοι από εσάς σκοπεύετε  να έρθετε μαζί μας πρέπει να με  ενημερώσετε  άμεσα ώστε να ξέρω τα άτομα καθώς τα παιδιά είναι 21 και στο λεωφορείο υπάρχουν 45 περίπου θέσεις.
Επίσης έδωσα στα παιδιά και μια δήλωση από το NIFF την οποία θα πρέπει να υπογράψετε.
Από το Φεστιβάλ Νάουσας με ενημέρωσαν επίσης ,πως τόσο στο τρέϊλερ  όσο και στις φωτογραφίες (αν αναρτηθούν )στις σελίδες που έχει το NIFF  ,δεν θα υπάρχουν τα ονόματα των παιδιών παρά μόνο στους τίτλους τέλους της ταινίας που θα δούμε στην ημιεπίσημη πρεμιέρα και κατόπιν στην επίσημη στο Φεστιβάλ
Με την υπογραφή των δηλώσεων θα αναρτηθεί και το τρέϊλερ της ταινίας  στη σελίδα του ΝIFF..

ΕΠΙΣΗΣ να σας ενημερώσω όλους σχετικά με το τι μου ανέφερε ο κ.Λιόλιος

"Η ταινία τελικά έγινε πολύ καλή με έντονα συναισθήματα! Δηλαδή πέτυχε το στόχο της..... Θα δειτε το τρειλερ και θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη αγωνία :) Η ταινία θα σας ενθουσιάσει, είμαι σίγουρος! "

Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου..
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...