Τρίτη

Η συμμετοχή της τάξης μου στο 4 Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Σήμερα 21/02/2012 οι μαθητές μου θα παρουσιάσουν το e-περιοδικό τους σε ένα επίσημο προσυνέδριο.Στο 4 Μαθητικό (Προ)Συνέδριο Πληροφορικής,και λέω προσυνέδριο γιατί θα συμμετάσχουν αρκετά σχολεία σε τοπικό επίπεδο σε διάφορους Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας και μετά όσες εισηγήσεις επιλεγούν θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης στις 4 και 5 Μαιου..
Θεωρώ πολυ σημαντική την παρουσία των παιδιών σε ένα τέτοιο συνέδριο γιατί πέρα από το ότι είναι επίσημο, τους βάζει να εμπλακούν σε μια επικοινωνιακή περίσταση τελείως διαφορετική απο όσες έχουν μάθει μέχρι τώρα να χειρίζονται .
Η εισήγησή τους είναι σχετικάμε τον τρόπο χρήσης του Βlog και το τι τους προσφέρει..
Θέλω και εύχομαι να περάσουν στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης γιατί τους αξίζει και για να δουν ότι όλα πραγματικά μπορουν να τα καταφέρουν όταν εργάζονται και βάζουν στόχους
Αν πάλι δεν τα καταφέρουν, το ότι έφτασαν εδώ είναι πολύ σημαντικό και πάλι για τους ίδιους λόγους που προανέφερα.
Καλη επιτυχία λοιπόν στα παιδιά που θα σταθούν απέναντι σε μεγάλους, όχι πια παίρνοντας μέρος σε μια θεατρική παράσταση απέναντι σε γονείς, αλλά με σοβαρότητα και ευθύνη παρουσιάζοντας μια δουλειά που την κάνουν μ ό ν α τους στον ελεύθερό τους χρόνο και που μεχρι στιγμής μας έχουν αποδείξει ότι τη χειρίζονται με αξιοπρέπεια.

Καλή επιτυχία παιδιά μου και να θυμάστε ότι αυτό που θα παρουσιάσετε είναι αποτέλεσμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ..

Οσοι θελήσετε από τους γονείς να δείτε την παρουσίαση των παιδιών , μπορείτε να το παρακολουθήσετε live (εμείς παρουσιάζουμε γύρω στις 12 ) στη διεύθυνση:

http://www.math-syn-pli.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...