Πέμπτη

Περιμένω τις απόψεις σαςΒλέπετε αυτούς τους πίνακες ζωγραφικής..Θέλω να μου αναφέρετε τα διαφορετικά συναισθήματα που τυχόν σας βγάζουν και τι νομίζετε ότι συμβολίζει ο καθένας..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η άποψη μου είναι ότι ο πρώτος πίνακας μου βγάζει χαρά και γαλήνη προς αυτό το περιβάλλον που βρίσκεται και συμβολίζει ένα χαρούμενο νέο που έχει γίνει εκεί.
Ο δεύτερος πίνακας συμβολίζει πόνο, θλίψη, απελπισία, λίπη, σκληρότητα, φόβο και κραυγές που δεν ακούγονται. Αυτός ο πίνακας κατά την άποψη μου είναι ότι συμβολίζει ένα σκληρό θέμα το πόλεμο της Ισπανίας και ο ζωγράφος το φαντάστηκε με αυτόν το τρόπο για να το ζωγραφίσει και να το συμβολίσει για να δείξει τι πέρασαν οι άνθρωποι εκείνη την περίοδο.

Βέρα Ο.

Βάσω Μηρτσέκη είπε...

Σε ευχαριστώ Βέρα μου για την απάντηση..Θέλω να εκφράσετε ότι νιώθετε και πάνω στα συναισθήματα δεν έχει κριτική..Με ενδιαφέρει να βγάλετε αυτά που εσείς βλέπετε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα συμφωνίσω με αυτό που λέει η βέρα,είναι ένας γαλήνιος πίνακας που εμένα σαν Άρτεμη με ταξιδεύει στη χώρα της φαντασίας και των ονείρων όπως είπα είναι ένας πίνακας που μπορεί να κάνει τον άλλο να ταξιδέψει.
Αρτεμη.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος πίνακας μου φέρνει την αίσθηση γαλήνη και ηρεμία είναι πιο χαρούμενο από το δεύτερο πίνακα γιατί ο δεύτερος δείχνει πόλεμο και δεν είναι ωραίος γιατί ποτέ κανένας δεν θα ήθελε πόλεμε.
Αυτή η φωτογραφία για μένα είναι θλίψη,απελπισία,φόβο γιατί ο πόλεμος δεν σταματάει ποτέ εκφράζει πόνο και κραυγές που δεν ακούγονται είναι ένας πολύ καλός πίνακας αλλά περιγράφει όλα αυτά που μας κάνει λίγο να φοβόμαστε.

Ειρήνη Τσ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...