ΤετάρτηΓια να αποσαφηνίσω τη θέση μου δεν μου αρέσει ο πόλεμος διότι τόσο καιρό τα παιδιά και οι μεγάλοι πεθαίνουν στη Συρία....Εξαιτίας του πολέμου η Ειρήνη δεν δισφαλίζεται..

Αν παιδιά της Ε τάξης στην πρώτη τους προσπάθεια για συγγραφή  επιχειρηματολογικού κείμενα παράγουν  τέτοιου είδους κείμενα ,το λιγότερο που περιμένεις από αυτά είναι να έχουν πύρινο λόγο ως ενήλικες.

2 σχόλια:

Δημήτριος Τσαμαρδίνος, Θεσσαλονίκη είπε...

Διάβασα το άρθρο σας για τον Ε. Παπανούτσο, στο μπλοκ του φιλόλογου Μ. Τάσσου, και αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω Συγχαρητήρια. Έχουμε ανάγκη να περισσέψουν οι Δάσκαλοι, δημοτικής, μέσης και της ανώτατης εκπαίδευσης. Το κοινοποίησα, φυσικά, στο Φέισμπουκ για να το δουν και άλλοι, εκτός του εκπαιδευτικού κόσμου. Ψάχνοντας, βρήκα και τη Σχολική Ατζέντα, οπότε ξανααισθάνθηκα το καθήκον να σας πω Συγχαρητήρια. Ιδιαίτερα με συγκινεί που εργάζεστε στην περιφέρεια. Να είστε καλά. Με εκτίμηση Δ. Τ.

Vaso Mirts είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ.Δεν ξέρω τι άλλο να πω.Με έχετε συγκινήσει βαθύτατα.Το σίγουρο είναι πως όσο μπορώ και αντέχω θα κάνω αυτό που η καρδιά μου και η ψυχή μου ξέρει.Να διδάσκω παιδιά έχοντας πάντα στο νού μου τους μεγάλους Δασκάλους ΜΑς που μας έμαθαν μέσα από τα λόγια και τις πράξεις τους την έννοια της Παιδείας..Να στε καλά και πάλι σας ευχαριστώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...