Πέμπτη

Ενα κορίτσι απο τη Βέροια στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η Σοφία Υφαντίδου αθλήτρια του Φιλίππου Βέροιας κατάφερε στους αγώνες που διοργανώθηκαν στην Ιταλία να πάρει το Χρυσό Εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου..Κόρη μεταναστών- που ήρθαν στην Βέροια στη γενέτειρά τους και έχουν κρεοπωλείο στην πόλη μας -κατάφερε με τοπάθος της και τον αγώνα της ,να μπει στην Ολυμπιακή Ομάδα και καλείται τώρα να δώσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής της..
Οι περήφανοι γονείς,παππούδες και γιαγιάδες της δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια ..Πραγματικά τι άλλο μπορεί να θες για το παιδί σου και το εγγόνι σου πέρα από το να ευοδώνονται οι κόποι και οι προσπάθειές του?
Πέρα από το ότι γνωριζόμαστε οικογενειακώς με την οικογένειά της νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες θα τη βάλουν στην καρδιά τους όπως θα έχουν και μια θέση εκεί και όλοι οι άλλοι αθλητές μας- που θα ανταγωνιστούν και θα συναγωνιστουν μεγάλα ονόματα από όλο τον κ όσμο -και θα στηρίξουν με τις ευχές τους την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων..
Μια χώρα που μαστίζεται αυτή τη στιγμή από εκατοντάδες προβλήματα έχει ανάγκη να πιστέψει στην Ελληνική ψυχή και στη δύναμή τους..

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας αλλά θα μου επιτρέψετενα ευχηθώ και προσωπικά"Καλή επιτυχία Σοφία "

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...