Τρίτη

"Θέλεις να παίξουμε ..σχολείο?"Ενα θεατρικό παιχνίδι

Λοιπόν ολοκληρώσατε εδώ και μέρες τις παρουσιάσεις σας..Το τι πετυχατε με αυτό σας το εξήγησα αλλά ας το ανακεφαλαιώσω άλλη μια φορά..
1.Είδατε πόσο εύκολο είναι να κάνεις περίληψη ενός μαθήματος και να το μάθεις ταυτόχρονα..Δεν δικαιολογείστε πια να λέτε ότι δεν μπορείτε και ότι είναι δύσκολο
2.Μάθατε να κάνετε ερωτήσεις για να δείτε αν κατανοήσατε και πόσο το μάθημα..Το αποδείξατε με τις ερωτήσεις που βάλατε στα φυλλάδια εργασίας
4.Είδατε ότι όταν συνεργάζεστε η μάθηση είναι παιχνίδι και δεν χρειάζεται κόπος γι αυτό αλλά τρόπος
5.Καταλάβατε ότι η δυσκολίες πολλές φορές είναι μέσα στο μυαλό μας και ότι ο φόβος της αποτυχίας είναι αυτός που σταματάει τη μάθηση..
5.Είδατε ότι δεν έιναι και τόσο ευκολο να διδάξει ο δάσκαλος..Πρέπει να είναι γνώστης πολλών αντικειμένων και λεπτομερειών για να στέκεται απέναντί σας και να απαντάει στις ερωτήσεις που του θέτετε..

Ηταν ένα παιχνίδι που σας έδειξε όχι μόνο πόσο εύκολα μπορείτε να μάθετε το μάθημα. αν ξεχωρίζετε τα σημαντικά από τις λεπτομέρειες .αλλά και πόσο σημαντική είναι η δουλειά του δασκάλου και πόσο απαραίτητη είναι η δική σας προσοχή την ώρα που γίνεται το μάθημα..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...