Κυριακή

Τα πρώτα σας άρθρα..Αθλητικό ζωντανό ρεπορτάζ

Η Real Madrid πέτυχε μια σημαντική νίκη μέσα στο Santiago Bernabeou με 5-0 ενάντια στην Bayern Munchen με  τα 3 γκολ του Ronaldo ,1 του Ισκο και ένα του Gareth Bale..O Anjeloti μίλησε στους παίχτες με χαρά για αυτή τη νίκη τους και για τη μεγάλη προσπάθειά τους..
Ο ΑNJELOTI στη συνέντεευξή του είπε."Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών και για την ομαδικότητά τους μέσα στο γήπεδο"

Πάμε ζωντανά τώρα στο Χαριλάου με τον Νίκο Στραβαλάκη που παίρνει συνέντευξη από τον Ουντοτζι..
"Ο Ουντότζι θα μας πει τι έκανε ο Αρης για να νικήσει την Μπαρτελόνα.."
-Καταρχήν είχαμε αρκετή συνεργασία για να φτάσουμε στο αντίπαλο τέρμα.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας."\

Επιστρέφουμε τώρα και πάμε σε ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ νικάει 2-1 τον ΠΑΟ με ανατροπή  με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να πάιρνει συνέντευξη από τον Miroslav Stoxc
-"Ειμαι πολύ χαρούμενος μετά από αυτή τη νίκη και θέλουμε να πάρουμε και τη νίκη με την ΜANCESTER UNITED μέσα στην ΤΟύμπα και το θέλουμε με 4-0..Θα το προσπαθήσουμε..

Συνεχίζουμε φίλοι και φίλες με την Barcelona η οποία προηγείται ενάντια στην Borussia Dortmund με 3-1 μέσα στο Camp Nou για το Champions league..Πριν λίγα δευτερόλεπτα όμως η Barcelona πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Neymae ο οποίος σφράγισε την ήττα της Dortmund με 4-1 και την απέκλεισε ..


Τέλος πριν κλείσουμε το αθλητικό μας ρεπορτάζ να σας ενημερώσουμε ότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και το στάδιό της "Αγια Σοφία" το οποίο θα εγκαινιαστέι στις αρχές του επόμενου μήνα ενώ ολοκήρωσε και τις μετεγγραφές της.Πηρε τους Scoco,Blanco,Leonardo και Jose Carlos..

Aυτά ήταν τα αθλητικά του ΑMC..Μπορείτε να δείτε και στο ιντερνετ φάσεις των αγώνων..Απλά πληκτρολογήστε WWW.AMC.gr

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

Το συντακτικό team του AMC."


TO REPORTAZ είναι φανταστικό...Πάντως δεν μπορείτε να πείτε..Μικροί δημοσιογράφοι γεννήθηκαν ..ΤΡΕΜΕΤΕ μεγάλοι..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...